Voegwerk reparatie werk

Gevels maken het huis. Door de gevels te renoveren krijgen ze hun karakter en uitstraling weer helemaal terug. Het kan werkelijk een verschil van dag en nacht zijn. Het vervangen van het voegwerk bij uw woning of pand zorgt er niet alleen voor dat de gevel in aanzicht opknapt maar het werkt ook energiebesparend. Door een nieuwe voeg en het impregneren van de muren voorkomt u vochtdoorslag en krijgt u een betere isolatie van de buitenmuur. Beiden zijn dan ook waardevermeerderd voor uw woning of pand. Bij renovatie kan er gekozen worden uit diverse voegen (van klassiek tot strak)om de stijl van het huis te herstellen of te vernieuwen.


LEES MEER OVER VOEGSOORTEN

Platvolle voeg,borstel voeg,schuine voeg, terug liggende voeg, snij voeg, schaats voeg


Het renoveren bestaat uit een aantal stappen:

Stap 1: Het verwijderen van de voegen

Stap 2: Het reinigen van de gevel

Stap 3: Het nieuwe voegwerk

Stap 4: Het impregneren van de muren


Scheur herstel en reparatie van onder anderen aardbevingschade

De meest voorkomende oorzaak van scheurvorming in het metselwerk is de werking  (of zetting) van een gebouw. Helaas is dit niet te voorkomen.
Vijf jaar na oplevering zal de natuurlijke werking stoppen en werkt het metselwerk  uitsluitend ten gevolge van temperatuurwisselingen en vochtgehalte in het metselwerk. 
Daarnaast bestaan er ook oorzaken als aardbevingen, doorgeroeste ankers, fundering problemen,  trillingen door verkeersoverlast en verslechterde kozijnen die  het gewicht van het metselwerk er boven niet meer kunnen dragen. 
Scheuren in gevels die niet vroegtijdig gerepareerd worden kunnen grote gevolgen  hebben voor de kwaliteit van het gehele gebouw of woning.  Voor het repareren van gescheurd metselwerk en het versterken van de gevel gebruiken  wij bijvoorbeeld extra ankers of bewapening die nagenoeg onzichtbaar zijn na de herstel werkzaamheden.  Voegen worden op diepte uitgefreesd en de bewapening wordt in de vrijgemaakte voeg  vastgezet. Vervolgens zal de voeg gevuld worden zodat de extra bewapening of ankers  niet meer zichtbaar zullen zijn. 


Voor meer info of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Wij werken ook voor de verzekeringsmaatschappij MIJN GEMAK een veilig en vertrouwd gevoel.