Kantooronderhoud

Kantoor schoonmaak

Wilt u dagelijks een schoon bedrijfspand, een schone werkomgeving voor uw medewerkers en een fijn ontvangst voor uw bezoekers? Dit realiseert Tip Top Schoon graag voor u. Wij zijn erg ervaren in kantoor schoonmaak, dagelijks worden in Noord Nederland vele bedrijven van kantoorschoonmaak voorzien. Ons schoonmaakbedrijf wordt ingezet voor schoonmaak in kantoren, bedrijfsgebouwen en vele andere organisaties.

 
Professionele Kantoor schoonmaak

Wij zijn dé specialist in kantoorschoonmaak. Met onze jarenlange ervaring en professionele medewerkers heeft u altijd het 'schoonste resultaat' voor uw pand. Wij leveren kwaliteit en kwantiteit voor een betaalbare prijs.

 
Kwaliteit kantoor schoonmaak

Kwaliteit in de schoonmaak staat bij ons centraal.Vanzelfsprekend volgen wij alle richtlijnen voor de schoonmaakbranche.
Bij ons heeft iedere opdrachtgever één vast contactpersoon, zo zijn er korte lijnen. Daardoor garanderen we het beste resultaat.

Kantoorschoonmaak wanneer u dit wenst. Bij Tip Top Schoon begrijpen we dat u geen hinder wilt ondervinden in uw bedrijfsproces. Daarom kunnen wij uw bedrijfspand schoonmaken op tijden die u wenst. Bijvoorbeeld in de ochtend voor werktijd of na kantoortijden. Zo kunnen u en uw medewerkers ongestoord werken. 
 

Doorzoek de website

Contact

Tip Top Schoon Zuidwending 1
9699 PV Vriescheloo
0597671153
0615112529